Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rullsylta

Rullsylta

Ingredienser:
1 kg tunnt sidfläsk alt. slagsida av lamm eller kalv
2 msk salt
1 tsk krossad vitpeppar
8 st kryddpepparkorn
8 hela vitpepparkorn



Gör så här:
Börja med att breda ut köttet och strö på 1 msk salt och krossad vitpeppar. Rulla ihop köttet och bind upp det med bindgarn. Koka rullen mjuk i vatten tillsatt med 1 msk salt, kryddpepparkorn och vitpepparkorn. Låt svalna. Skär upp i tunna skivor.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N