Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rassolje

Rassolje

2 urvattnade sillfiléer
2 stora inlagda rödbetor
4-6 kokta potatisar
2 inlagda gurkor
2 syrliga äpplen
2-3 hårdkokta ägg
3 dl tärnad julskinka
sås:
4 dl gräddfil
senap
Salt och socker
någon droppe ättikssprit
garnering:
2-3 salladsblad
rödbetor och ägg





Tärna alla ingredienserna och spara lite till garneringen. Rör om allting ordentligt men utan att mosa till det. Blanda gräddfilen med kryddorna och häll sedan den smaksatta gräddfilen över de tärnade ingredienserna. Blanda så att det får en god konsistens och lägg upp i en serveringsskål. Bör stå svalt ca ½ tim. innan servering. Garnera slutligen med ägg, rödbetor och salladsblad.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N