Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Knasig bananglasskaka

 

Ingredienser: Banan, socker och kanel efter smak.

1 banan per port, 1 tsk socker och 1 tsk kanel per portion.

 

När bananerna legat ett par dagar för länge så kan du göra glass av dem istället. (Jag tänker en banan per port). 

 

Ta av skalet och skär bananen i bitar, strö på kanel och socker.

Ståll i frysen.

Då bananbitarna frusit blir de goda, och smakar glass.

(Går även att mixa med mixerstav).


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N