Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

kirskålsomelett de e vår ;)

lagom varm panna

smör  i  o  små kirskålsblad  (50 stycken om dom e   pyttesmå)

puttra   o  slanta  i  morotsslantar (slanta  med osthyveln  så blir  dom tunna)

svag värme i me  hackad bacon

slå  tre ägg  i  en  dl  ca  youghurt

häll   över puttret

hackad  purjolök   ,,o  ett par skivor ost oppepå

låt stå  på svag värme tills  den stelnat

bon appetit

 


oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N