Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pumpapuré

Lägg ut pumpabitarn på en plåt med bakplåtspapper, insmord med smakfri kokosolja.
Rostas sedan i ugnen på 200 grader i cirka 15-20 minuter.
Känn efter med en gaffel så att de är mjuka inuti.
Är dom mjuka så ta ut plåten och ställ den åt sidan för att svalna. 
Mixa samman de rostade pumpabitarna med en stavmixer till en jämn puré.

Och du!
Släng inte pumpakärnorna! Rostade pumpakärnor är supergott.

Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N