Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Jag brukar köpa en påse med Kejsarfranska (rostbröd).skär bort kanterna och brer på lite bords´margarin.
Fyllning:
1. Leverpastej som jag vispar i lite lös grädde i.Andvänd vispen. Sedan när jag lägger det i tårtan har jag på finhackad smörgåsgurka på.
2. Mimosasallad (Konsums egen är bäst tycker jag)
3. Mjukost på ask + hackad rökt skinka.
När jag ska garnera breder jag på ett lager mjukost överst för då fastnar skinkan bättre. Har på skinka runt hela tårtan. Har på en laddning skalade räkor på mitten och breder ut över hela tårtan.
Sedan har jag olika garneringar beroende på vad jag har. ex. blåa vinddruvor,coctailtomater ostkuber,persilja,kokt ägg mm.