Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Karamellgummans chokladkola

1 1/2 dl grädde
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl sirap
1 msk smör
blockchoklad
Blanda allt utom chokladen i en kastrull. Låt koka upp och sedan sjuda tills smeten klarar kulprovet.
dra kastrullen från värmen och lägg i ca 20 g av chokladen. Rör om tills den har smält. Häll upp i en oljad form och ställ kallt. Dela sedan i bitar och doppa dem i smält choklad.
Som omväxling kan man blanda ner några droppar mintolja i kolasmeten.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N