Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

SENAPSMARINERAD BÖCKLING

SENAPSMARINERAD BÖCKLING

6 styck(en) böckling(ar)
1 styck(en) ägg; gulan
1 matsked ättikssprit; (12 % )
2 matsked(ar) svensk senap
1 kryddmått vitpeppar
0,5 tesked(ar) salt
2 matskedar socker
1 deciliter olja
1 liten rödlök; finhackad
1 matsked persilja; finhackad
1,5 deciliter gräddfil
2 matsked(ar) vatten
-----------------------------------
---GARNERING---
purjolök; strimlad
2 styck(en) ägg; hårdkokta i klyftor
1. Rensa böcklingen väl. Lägg den på ett fat.
2. Rör ut äggulan med ättika,senap, peppar, salt och socker.
Vispa ner oljan, först droppvis, och sedan i en fin stråle.
Tillsätt rödlök, persilja, gräddfil och vatten.
3. Häll såsen över böcklingen. Ställ i kylskåpet i 3 - 4 timmar eller över
natten.
4. Garneras med purjolök och ägg.
6 port



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N