Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Auberginedip

Auberginedip

2 stora auberginer (ca 300 g styck)
2 msk citronjuice
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1/2 dl finhackad bladpersilja
1/2 dl tahini (sesampatse)
salt, peppar & ev chilipeppar

Sätt ugnen på 200°C. Pricka auberginerna med en gaffel och ugnsbaka på ett fat tills de är mjuka i ca. 35-45 minuter. Dela auberginerna och skrapa ut fruktköttet med sked. Mixa med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar, chilipeppar.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N