|
kall pastasallad - Lasse Holms Lyxiga pastasallad | Recept | Sallader | Pastasallad
Jag gjorde Lasse Holms sallad idag och den var jätte god. Tänkte precis som du så jag använde ingen fetaost. Däremot la jag till soltorkade aprikoser, och använde större mängd av allt annat än pastan säskilt pinjenötterna. Tyckte att det behövdes för att få lite tuggmotstånd. Använde mig av röd basilika så det blev riktigt färggrannt.
Re: Lasse Holms Lyxiga pastasallad
En undran!!... blir det inte lite mycket med både Parmensam och fetaost, i känn som det bli kleggigt eftersom feta binder parmensamen? två kontrasret...känns det som? antingen parman eller fetan tycker jag.
/// Anonymous
Lasse Holms Lyxiga pastasallad
Detta kanske kan va något?
Lasse Holms Lyxiga pastasallad
0,6 liter Pasta
20 st svarta oliver, urkärnade
3 msk soltorkade tomater, marinerade, strimlade
2 dl parmesanost, grovriven
3,5 dl ruccola, grovhackad
1 msk färsk basilika, finstrimlad
2 msk pinjenötter, rostade
Fetaost
Koka pastan. Låt pastan rinna av i ett durkslag. Lägg pastan i en stor skål.
Blanda försiktigt ner oliver, tomater, parmesan, ruccola, basilika, fetaost och pinjenötter.
/// Anonymous
Kall pastasallad
Jag vet inte om det är liknade det här receptet du letar efter ...men annars så rekomenderar jag denna inte så dumt faktist:)
https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?t=109
|
|