Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Morotskaka

Morotskaka
6 dl rivna morötter
4 dl socker
4 ägg
4 dl mjöl
2 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
100 g smält smör

Glasyr
60 g Philadelphia ost
60 g smält smör
3 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker


Så Här Gör Du
Rör ihop smeten precis som en sockerkaka. Sätt in långpannan i ugnen (175 grader 15-20 min.) Låt kakan kallna, smeta därefter på glasyren. Kyl ner hela kakan och skär den i fyrkanter.




P.S Jag brukar göra 1 ½ sats av smeten och 3 satser glasyr.



Jen
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N