Kommentarer av Annika Frisk-Jansson
Då gjorde jag rätt
Gräddade en stund extra och skar sedan. Skippade bakpulvret. Måste säga att den blev hur smarrig som helst! Sambon godkände direkt och ville gärna ta en bit till. Aja baja, sa jag. Idag ska nämligen mina arbetskamrater få åtnjuta resten. Visa artikel
Denna ska jag prova, den verkar smarrig . Men jag har ett par undringar. Ska den inte innehålla bakpulver och ska den inte gräddas en gång till efter att glasyren lagts på?
Visa artikel ="Loggert" Oj, vad många bullar det måste blivit, smaskigt Själv firade jag med att ta ut en påse med sex bullar ur frysen som jag och sambon delade på framför TV´n. Visa artikel
Hej!
Jag heter Annika och bor med min sambo i Bohus strax norr om Göteborg. Både jag och sambon älskar matlagning (sambon är fd kock och jag har jobbat med mat i min ungdom). Vi är båda ganska dåliga på att använda recept, men jag jobbar på att bli bättre på den fronten Jag jobbar med ungdomar. Vi bor i hus och vi försöker hålla efter trädgården och annat renoveringsarbete så gott det går. Jag håller på mycket med lappteknik och broderier. Har jättestor nytta av detta forum. Blir ständigt inspirerad att prova nya saker Visa artikel
Oj, oj, oj nu har jag suttit här och skrattat en stund. Så härligt
Här kommer mitt bidrag: http://www.skrattnet.se/ Vid den sidan kan man sitta länge Visa artikel
Jag brukar också göra en variant. Har inte exakt recept utan brukar "höfta" lite...
ca 4 port 1 brk krossade tomater 3 stora gula lökar vitlök (efter smak) färska champinjoner, ca 10 st (medelstora) 1 buljong-tärning salt & peppar, och kanske någon örtkrydda såsom basilika 1 stor brk (tror det är 500 gr) naturell keso lasagneplattor Strimla gul lök (ganska fint) och vitlök (lite grovt). Bryn dessa en stund. Lägg till champinjonerna (skivade) och bryn en stund till. Tillsätt tomaterna, slölj ur burken med en skvätt vatten och ha även det i grytan. Tillsätt buljongtärningen, smaka av med salt & peppar + ev örtkrydda. Låt puttra en stund. Varva sedan tomat- och löksåsen med keso mellan lasagneplattorna. Om man känner för det så kan man ha lite ost överst. In i mitten av ugnen, ca 200 grader, och ungefär en halvtimme (eller tills lasagneplattorna är mjuka). God med en grönsallad. Går utmärkt att frysa Visa artikel
Det låter smaskigt Den måste jag prova nästa gång muffins står på önskelistan...
Tackar! Visa artikel
Köpte en variant på sådan pump (den som fanns i affären då OBH´s hade sålts slut efter TV-reklamen), enda skillnaden var att den såg annorlunda ut i designen. Köpte i födelsedagspresent till svärmor (en till min egen mamma också för den delen ).
Jag tycker den fungerade bra. Tyckte inte den sprayade "utanför". Man kanske sprayade en bit "ifrån" på reklamfilmen bara för att visa hur bra oljan sprider sig... : Tyckte även att den var enkel att använda. Bara fylla på, pumpa och sedan spraya. Det gäller bara att tänka på att "släppa ut" luften när man använt den, annars förstörs packningen av lufttrycket. Lycka till! Visa artikel |