Kommentarer av ejjan
Häxans Ugn & Grill är faktiskt superbra. Det är ett skum som man sprutar runt i ugnen, väntar typ 20 minuter och sedan torkar bort med fuktig trasa. Funkar bra även på grillgaller, luckan blir helt ren. Rekommenderas
Visa artikel
Jag har gjort detta och det blev bra. Funderade en stund över vart jag sett receptet och kom på att det var ju härifrån! Väldans bra sida detta! Jag har lyft upp tråden, annars ligger den under kyckling.
Visa artikel
Hr testat detta och det var mums. Kycklingen blev mör och fin. Om det smakade must av det kan jag dock inte svara på...
Visa artikel
Har ett annat gott recept på Coq au Vin att bjuda på. Kycklingen blir jättemör och såsen mustig och god.
Funkar bra att göra i ordning dagen före. 2 tsk olja 2 st hackad lökar 2 pressade vitlöksklyftor 1 kg kycklingfilé 150 g hackad rökt skinka 250 g små chaminjoner ½ liter rött vin (jag tar alltid matlagningsvin) 2 msk maizena 2 msk vatten 3 msk hackad persilja Värm olja i en stor gryta. Låt lök och vitlök puttra mjuka. ha i hela kycklingfileér. Stek tills de har fått fin färg. Ta ur kycklingen. Fräs champinjoner och skinka. Lägg tillbaks kyckling och slå på vinet. Sjuda under lock, 1 timme eller tills kycklingen är mjuk. Blanda maizena med vatten och rör ner. Sjud i ett par minuter. Strö över persilja och servera. Visa artikel
Har oxå testat detta recept. Klart godkänt!! Det blev ris till men jag tror att det skulle varit minst lika gott med bandspagetti.
Visa artikel
Har testat. Det var gott, kul med något annat än de "vanliga" varma smörgåsarna. Jag skar av hatten på frallorna och hade i fyllningen i där. Hackade tomaterna och blandade i dem. Tack för receptet :)
Visa artikel
Tack för ett bra recept! Kakan blev luftig och smakade gott av ananas. Att det knappt är nåt smör i ju gör saken inte sämre...
Visa artikel
Blir det inte en himla massa olja utanför, eller?? På reklamen verkar det spruta åt alla håll...
Visa artikel
Låter som en kul idé! Vad går du för en bra utbildning :) . Har du några bokstäver du kört fast på så får vi väl slå våra kloka huvuden ihop här på forumet.
K- som i konservöppnare - väldigt bra att bända upp färgburkar med. A -som i aluminiumfolie - lägg i diskhon, häll på två liter kokande vatten och 1 dl hushållssoda. Lägg i silverbestick några minuter. Ta upp och skölj av. (funkar även med A - som i aluminuimlock B- som i brödkavel - kläm ut det sista ur en kaviartub Lycka till! Visa artikel |