Kommentarer av estet
Äter gärna chips med en stark dip gjort med vitlök eller ajvar relish med lite creme fraiche. Till detta bag-in-box rött. Eller massor av oliver och körsbärstomater tillsammans.
Vissa fredagar kombinerar vi (sen) middag med en bra rulle. Då dukar vi med massor av ljus, sitter på golvet med en massa kuddar (lågt soffbord) och äter...hemlagad stark "kebab" i pita med egen hummus och allt eller tacos, bakad potatis, tortillas å sånt. Visa artikel
Då var det provat, supergott!!
Jag skippa majsen för det hade vi inte och stänkte ned lite citronsaft oxå. Rekomenderas! Visa artikel
Ja då var det gjort!
Jag tog mycket riktigt basilika och glömde bort att det skulle vara kyckling...Lade till riven ost i såsen oxå. :lol: Mycket populärt! Visa artikel
Kul att höra! Här har vi just ätit karlssons i kväll...
Sojan tog slut efter en matsked så jag satte i lite grönpeppar istället. Oj det blev gott! Visa artikel
Det där måste göras! Men jag byter nog ut bladspenaten mot basilika för då har jag allt hemma. :)
Visa artikel Re: Vin TipsJacobs Creek Rött - AustraliensisktJacobs Creek Vitt (härligt att svalka sig med på sommaren, lägg i ett par jordgubbar så har ni toppen på glasberget) - Australiensiskt Jakobs Creek gör riktigt bra vin! Det senaste jag provade var mousserande Jakobs Creek Chardonnay Pinot Noir. Gott till små snittar eller bara som det är. Riktigt torrt, fylligt och läskande. Visa artikel
När vi gör tzatziki gör vi alltid extra mycket så jag ska få över till mina smörgåsar sen. Hårdbröd, rostat, ciabatta, you name it!
Kan verkligen rekommenderas för vitlöksälskare och förkylda! Jag brukar dricka rött till om det är helg, annars gärna en sån här smörgås till morgonkaffet. :lol: Visa artikel
MMM, va gott!
Det här är min variant... Rökt skinka, tomat och Cantadou Pepparost mellan två bröd, å in i smörgåsgrillen. Bara en varning för översvämmning beroende på hur mkt ost man tar! :wink: Visa artikel |