Kommentarer av Millas
Här har du ett recept!!
Hoppas det är det du söker?!! Struvor Det här behövs för ca 20 st: 1 äggula 2 msk socker 2 dl gräddmjölk 2 dl vetemjöl Fritering: kokosfett eller matolja Gör så här: 1. Rör samman äggula med socker, gräddmjölk och mjöl till en slät smet. 2. Häll smeten i en skål som inte är mycket större i diameter än struvjärnet. 3. Hetta upp fettet till 180° och låt struvjärnet vara i friteringsgrytan medan fettet blir varmt. 4. Ta upp struvjärnet och låt det rinna av. Doppa det i smeten. Håll järnet över friteringsgrytan en liten stund så att smeten stelnar. 5. Fritera struvorna guldgula ca 1 minut. Tag upp järnet och lossa struvan med hjälp av en gaffel. Låt kakan rinna av på hushållspapper. 6. Värm järnet mellan varje struva. Doppa eventuellt de färdiga struvorna i strösocker. Förvara kakorna kallt. Mvh Milla Visa artikel Re: Kall eller varm sås="SOFIE24" Hej Sofie24!! Här kommer ett förslag från mig!! Den här såsen är super god!! En god kall sås!!! 1/2 st finhackad gul lök 1-2 msk olivolja 1 tsk curry 1 krm gurkmeja 1-2 dl rivna äpplen 3 dl turkisk youghurt salt & peppar Hacka löken. Bryn i oljan i stekpannan och krydda med curry, gurkmeja, salt och peppar. Blanda i rivet äpple och yoghurt. Hoppas det smakar!!! Visa artikel Re: Operatårta="sarika_83" Hejsan!! Operatårta är en Prinsesstårta, fast den har bara 2 bottnar men det är samma fyllning!! Prinsesstårtan har 3 bottnar!! Det är den enda skillnaden!! Hoppas att du lyckas göra en nu!! Mvh Milla Visa artikel Re: GLÖDHOPPOR!!!-RECEPT!="zizzi85" Tusen tack!!!! Det var som att åka tillbaka i tiden!!!! Smakar precis som när jag var liten!!! Tusen tack igen!!!! //Milla Visa artikel Brunchbröd!!Här kommer brödet du letat efter!!!!! Lycka till med baket!!Brunchbröd Blanda mjölet i en skål med vattnet, jästen, sockret och saltet. Rör om med gaffel. Mjöla bakbordet, lägg upp degen på det och knåda den väl. Dela den i 2 delar. Kavla ut den ena delen tills den är 15-20 cm lång och 1 cm tjock. Det salta brödet: Fördela parmaskinkan på degen. Lägg de hela äggen ovanpå i en rad. Skiva mozzarellan. Riv över rejält med parmesan. Riv över basilikabladen, strö över de soltorkade tomaterna. Rulla ihop allt på längden som en rulltårta. Kläm ihop "sömmen", och kläm ihop ändarna till en krans. Stryk olivolja över kransen. Grädda i 180 grader i 35 min. Det söta brödet: Kavla ut den andra degbiten på samma sätt. Bred på chokladkräm eller sylt och lägg på 1 skivad banan och strö över hasselnötterna. Rulla ihop och forma som en snäcka. Grädda i 180 grader i 35 min. Degen: 1 kg vetemjöl special 6 dl handljumt vatten 50 g färsk jäst el. 1 påse torrjäst 2 msk socker 2 strukna msk havssalt extra mjöl till utbakning Det salta brödet: 10 skivor parmaskinka 8 stora ägg, kokta i 8 min., skalade 2 mozzarellor 2 nävar nyriven parmesan 2 nävar färsk basilika soltorkade tomater i olja rosmarinkvistar olivolja, extra jungfru- salt och nymalen svartpeppar Det söta brödet: 1/2-1 burk nötchokladkräm på burk (Nutella) 1 banan 1 handfull hasselnötter Visa artikel Re: Kanelbågar="lovisa" Super goda!! Dom blev upp ätna direkt på min sons kalas!!!! Tack för receptet!!!! Visa artikel ="webmaster jim" Jag ska lägga in lite recept!! Har en del!! Var så god för förslaget, det bara slog mig här om dagen att det inte fanns!! Men du fixade det ju!! Tack!!! Visa artikel Re: Tunnbröd="webmaster jim" Tusen tack!!! Ska prova detta, hoppas att det är snarlikt det jag smakat på när jag var mindre!!! Visa artikel Re: Kan man?="guesthouse" Jaa, dessa går att frysa!! Inga problem!! Jag brukar göra det!! Visa artikel
Hej!!
Jag har bakat kakorna med mina barn och dom var helt lyriska över dessa goda kakor!! Hoppas flera bakar dessa!!! Jättegoda kakor!!! Visa artikel
Bara att baka på som vanligt... Bästa sättet för att kroppen ska ta upp linfröna och tillgodose sig alla vitaminer och näring så ska man köpa krossade linfrön.....
Men det är bara att hälla i och baka.. Jag brukar även ha in vetegroddar och byta ut vanliga mjölet mot graham eller kruska kli.. sådär några dl bara. Super gott blir det och saftigt.. Och nyttigt!! Visa artikel |