Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskbiffar

400-500 g fiskfilé (tex. hoki, sej eller lax)
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1 ägg
1 finhackad salladslök eller purjo
paprikapulver
vetemjöl
olja

Skär fisken i mindre bitar. Kör i matberedare tillsammans med salt, peppar, paprikapulver och ägg till en jämn färs. Vänd ner löken i färsen.

Forma färsen till 8-12 biffar och platta ut dem i mjöl. Stek i olja 3-4 min/sida.

Servera med kokt potatis och en god sås.



Skånekatten
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N