Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
1. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta ner mjölet blandat med kakao, salt och vaniljsocker. Rör sist ner det smälta smöret.
2. Skeda ner smeten i aluminiumformar eller dubbla av papper. Grädda mitt i ugnen i 175 grader cirka 15 minuter eller tills smeten börjar sjunka.
Fyllningen:
1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjöl, socker och kakao och rör till en slät smet. Häll i mjölk och grädde och koka ihop tills det tjocknar, cirka 5 minuter. Låt svalna.
2. Fyll chokladformarna med röran och sätt in dem i frysen. Servera halvtinade.