Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Hittat hos Ica-kuriren. Något som är väldigt gott och enkelt!
Funkar med kantareller på burk men färska är ju godast men säsongsbetonat om ni inte har en laddning i frysen.
4 port
Ingredienser
# 4 halvcirklar mjuk brödkaka
# 2 dl rårörda lingon
# salt
# ca 250 g tinad, avrunnen renskav
# 300 g kantareller
# 1 msk smör
# ca 80 g västerbottenost
1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fyra brödkakor på plåt och bred lingon på brödet. Salta lite på lingonen.
2. Fräs först skavet, sedan svampen i smöret och fördela på brödet. Riv osten och strö på den.
3. Grädda 5-20 minuter, tills osten smält och allt är varmt.