Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Inlagd sill med smak av nejlikor

Inlagd sill med smak av nejlikor

6-8 personer
6 salta sillfiléer
1 dl vatten
1 dl socker
1 dl ättika
10 hela svartpepparkorn
10 hela nejlikor
2 rödlökar
2 lagerblad




Börja med att blötlägga sillen i vatten i minst 10 timmar. Skär sedan sillen i 2 centimeters breda sneda bitar. Koka ihop vatten, ättika, socker och kryddor tills sockret har löst sig. Låt nu lagen kallna. Skär sedan löken i tunna skivor. Lägg sillen i en glasburk och lägg på löken. Slå nu över den kalla lagen och låt stå kallt i minst 1 dygn innan servering.



gulli G
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N