Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Ingredienser:
7 1/2 dl renat brännvin
3 st stjärnaniskottar
5 st små kryddnejlikor
5 st pomeransskal
5 cl whisky
6 cl musöron från björk (alternativt färsk mejram)
1 msk honung
Tillagningstid:
2- 3 veckor
Gör så här:
Låt dra i två, tre veckor.Sila av kryddorna och smaka av. Drick och njut.Musöra som ingår i änglasnapsen är som små björkbladsskott som ligger i brännvin och blir till en egen essans som stärker upp snapsen.Musöronen plockas i april precis när björkbladen slår ut.