Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bomans änglasnaps

Ingredienser:
7 1/2 dl renat brännvin
3 st stjärnaniskottar
5 st små kryddnejlikor
5 st pomeransskal
5 cl whisky
6 cl musöron från björk (alternativt färsk mejram)
1 msk honung

Tillagningstid:
2- 3 veckor
Gör så här:
Låt dra i två, tre veckor.Sila av kryddorna och smaka av. Drick och njut.Musöra som ingår i änglasnapsen är som små björkbladsskott som ligger i brännvin och blir till en egen essans som stärker upp snapsen.Musöronen plockas i april precis när björkbladen slår ut.



gulli G
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N