Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kycklingfilé med mustig currysås

Till ca 6 personer:
6-8 stora kycklingfiléer bryns så att de får fin färg i en hög järngryta sedan sänks värmen till 2 och man till sätter
1 dl balsamvinäger
1/2 dl fin soya (drygt)
och allt får sjuda under lock i 30-40 minuter

50 gr smör smältes i en tjockbottnad kastrull och får sjuda på svag värme i 10 minuter med 1 påse saffran
Botten red såsen med ½dl vetemjölk, vispa ordentligt
3 dl vispgrädde
1 dl vitt vin
1 dl av skyn i kycklinggrytan
späd ev med mjölk vid behov
Smaka av såsen med curry

Serveras med jasmin eller saffransrid



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N