Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mums-Mums

4,5 dl strösocker
3/4 dl florsocker
1,5 dl kallt vatten
2 äggvitor
1,5 msk gelantinpulver
1,5 dl kokande vatten
3 dl kokosflingor
1 msk kakao

form (ca 20x30 cm)

Gör så här :
Blanda socker, florsocker och äggvitor med kallt vatten i den ena bunken och rör så att det blandas ordentligt.
Blanda gelantinpulver och kokande vatten i den andra bunken och rör runt tills det blivit en slät massa. Häll sedan ner denna smet som en stråle i den andra bunken. Vispa med elvisp i 30 minuter.
Häll halva kokos- och kakaomängden i botten på formen och häll på smeten. Häll sedan resten av kokos- och kakaon ovanpå som garnering.
Ställ in formen i kylskåpet och vänta tills formen har stelnat. Skär i lämpliga rutor.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N