Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Gör så här :
Blanda socker, florsocker och äggvitor med kallt vatten i den ena bunken och rör så att det blandas ordentligt.
Blanda gelantinpulver och kokande vatten i den andra bunken och rör runt tills det blivit en slät massa. Häll sedan ner denna smet som en stråle i den andra bunken. Vispa med elvisp i 30 minuter.
Häll halva kokos- och kakaomängden i botten på formen och häll på smeten. Häll sedan resten av kokos- och kakaon ovanpå som garnering.
Ställ in formen i kylskåpet och vänta tills formen har stelnat. Skär i lämpliga rutor.