Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
4 minibaguetter
200 g marinerade kronärtsskockor
100 g marineade soltorkade tomater
100 g chevre
100 g parmaskinka
2 msk pinjenötskärnor
Sätt ugnen på 200°
Skär två sneda längsgående snitt på ovansidan av baguetterna så att ett v-format lock kan lyftas bort.
Dela skockorna och tomaterna i halvor.
Dela ost och skinka i mindre bitar.
Rosta pinjenötskärnorna i en torr, het stekpanna.
tryck ner skockor och tomater i böden.
Fördela resten i och över bröden.
Lägg på ugnssäkert fat. Vill de inte stå upp knyckla ihop ugnsfolie och använd som stöd.
Gratinera ganska högt upp i ugnen tills osten smälter och får fin färg.