Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
4 pitabröd
250 g bladspenat, fryst eller färsk
250 g kycklingfilé
salt, peppar
smör eller olja till stekning
1 vitlöksklyfta
100 g gorgonzola
Sätt ugnen på 200°
Förbered bröden anvisning på förpackningen.
Tina ev spenaten
Salta och peppra kycklingen. Bryn dem runt om i en stekpanna. Efterstek ca 15 min mitt i ugnen.
Hit går det bra att förbereda
Sätt under tiden igång smörgåsgrillen eller våffeljänet.
Hacka vitlöken.
Fräs spenaten med vitlöken i ca 3 min.
Smaka av med salt och peppar.
Skiva kycklingfiléerna och fyll pita bröden med dem, spenat och ost.
Värm bröden i smörgåsgrillen eller våffeljärnet tills osten smälter.