Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Gör så här
Vispa grädden med saffran.
Smält chokladen i bitar på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
Rör ner Kesella och sist grädden.
Häll upp moussen i glas.
Låt glasen stå i kylen ca 1 timme.
Apelsinsallad:
Skala det yttersta skalet av en apelsin med potatisskalare.
Strimla skalet.
Skala och skiva apelsinerna.
Smält sockret i en stekpanna tills det blir ljusbrunt.
Rör försiktigt i juicen och apelsinskal och rör tills sockret smält.
Häll såsen över apelsinerna.