Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Aprikoser med chokladkräm 4 port

1 burk aprikoshalvor 425 g
100 g mörk choklad
1 tsk snabbkaffepulver
1 msk bryggt kaffe
1 msk socker
2 äggulor
2 dl vispgrädde

Skiva aprikoserna och fördela i glas.
Bryt chokladen i bitar.
Lägg kaffepulver, kaffe och socker i en kastrull och värm på svag värme.
Tillsätt chokladen och låt den smälta.
Ta från värmen och rör ner äggulorna.
Låt kallna.

Vispa grädden och vänd ner den i chokladsmeten.
skeda chokladkrämen över aprikoserna.
Låt stå i kylen fram till serveringen.

Garnera ev med en liten gräddklick och en knaprig kaka.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N